"Gode priser og solidt håndværk​"

Montering af Isokern eller Keranova

Hos Aut. Skorstensfejermester Christian Bast i Stenløse tilbyder vi montering af Isokern af pimpstensbeton i København, Helsingør, Slangerup samt alle andre steder på Sjælland. Pimpstensbeton er ideelt til at forbedre brændselsøkonomien og forhindre løbesod.

Montering af Isokern er med andre ord en isolering, som kan holde en stor gammel skorsten varm, og som reducerer skorstenens indvendige diameter.

Keranova er alternativet til montering af isokern

​Et Isokernrør består af pimpstensbeton, og pimpsten er en form for lava med mange små luftceller. Kombinationen af lava og luftceller gør røret velegnet til isolering af skorstene.

Montering af Isokern vil typisk være tilstrækkeligt, men hvis der er tale om fyring, hvor temperaturen kan variere ekstremt, så bør nedsænkningsrøret være af keramik (Keranova).

Montering af Isokern eller Keranova gør, at skorstenen kan tåle de høje temperaturer ved en skorstensbrand. Det særlige ved Keranova er, at det også kan tåle fugtig og syreholdig røg. Det opstår typisk ved effektive fyr, hvor røggassen normalt er meget afkølet.

Ring til os for at høre mere om nedsænkningsrør

​Kontakt os gerne for at høre mere om montering af Isokern eller Keranova, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et nedsænkningsrør. Vi drøfter gerne de forskellige muligheder, så du kan være sikker på at få den rette løsning.

Kvalitet er vigtig i vores arbejde, og derfor går vi ikke på kompromis. Samtidig lægger vi vægt på at give en rigtig pris. Du kan skrive til os på bast@skorstensfejeren.dk, eller du kan ringe på telefon 47 17 00 08.

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​Hvem er vi

Aut. Skorstensfejermester Christian Bast

CVR. nr. 26197406

Kontakt os

Telefon: 47 17 00 08

E-mail: bast@skorstensfejeren.dk