"Gode priser og solidt håndværk​"

Stålforing skorsten eller plastforing til moderne ildsteder

Hos Aut. Skorstensfejermester Christian Bast i Stenløse tilbyder vi montering af plastforing og stålforing skorsten i huse i København, Helsingør, Slangerup samt andre steder på Sjælland.


Stålforing skorsten anvendes til moderne ildsteder med for eksempel olie, gas og biobrændsel, hvor der dannes forholdsvist meget kondens ved forbrændingen. Plastforinger anvendes derimod til oliefyrede kedler og gasfyrede anlæg. Begge skorstensforinger kan monteres som balanceret aftræk.

Plastforinger og stålforing skorsten beskytter din bolig

​En skorsten skal passe sammen med ildstedet, fordi en forkert dimensionering kan føre til en dårlig forbrænding. Det øger risikoen for kulilteforgiftning. En forkert dimensionering kan samtidig medføre en lav røggastemperatur.

Det øger risikoen for skadelig kondens og løbesod. Derudover er formålet med plastforinger og stålforinger at øge skorstenens levetid.

Kvalitet er vigtig for os, og derfor går vi aldrig på kompromis, ligesom vi ikke tager opgaver, som vi ikke må udføre korrekt.

Prisen er også vigtig for os, og derfor giver vi altid den helt rigtige pris, når vi afgiver tilbud på plastforing og stålforing skorsten. Vi er altid på forkant med udviklingen inden for skorstensforinger, aftræk og ildsteder.

Ring til os for at drøfte priser på foring

​Du kan kontakte os, hvis du ønsker at drøfte mulighederne for montering af plastforing, stålforing, Isodor eller Isokern skorstensforing. Vi hjælper dig naturligvis med at finde den rette løsning, som passer til din skorsten, før vi afgiver et uforpligtende tilbud. 

Du kan skrive til os på bast@skorstensfejeren.dk, eller du kan ringe til os på telefon 47 17 00 08.

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​Hvem er vi

Aut. Skorstensfejermester Christian Bast

CVR. nr. 26197406

Kontakt os

Telefon: 47 17 00 08

E-mail: bast@skorstensfejeren.dk