"Gode priser og solidt håndværk​"

                         Ventilationsrensning i bolig- og industriejendomme                                                  daginstitutioner, skoler, køkken aftræk                          skimmelsanering

​Hos Aut. Skorstensfejermester Christian Bast i Stenløse tilbyder vi ventilationsrensning, indregulering af villa ventilation samt vedligeholdelse af ventilationsanlæg i København, Helsingør, Slangerup samt resten af Sjælland. Ventilationsrensning udgør en del af skorstensfejerens uddannelse og arbejdsopgaver.

Få et bedre indeklima med ventilationsrensning

​Vi kan tilbyde en professionel gennemgang og rensning af anlæg og aftrækskanaler i bolig- og industriejendomme. Vi tilbyder blandt andet indregulering af villa ventilation samt våd og tør ventilationsrensning, kemisk behandling mod skimmelsvamp, afrensning af fedt i kanalsystemerne samt kanal rensning efter brand.

Beskidte kanaler og armaturer samt manglende indregulering fører naturligvis til en større eller mindre funktionsnedsættelse, og det kan i visse tilfælde få anlægget til at virke imod hensigten. Omvendt vil et velfungerende anlæg give et mærkbart bedre indeklima.

Konsekvensen af et misligholdt anlæg kan være:

  • Dårligt indeklima
  • Øget energiforbrug
  • Høj luftfugtighed med risiko for råd og skimmelsvamp
  • Øget brandfare via potentiel brandspredning i ejendommen
  • Samt øget risiko for bakterievækst.

​​​Ventilationsrensning foregår under kraftigt sug, så det omkringliggende miljø ikke bliver generet af støv.​ Vi går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, og derfor tager vi heller ikke opgaver, hvor vi ikke må lave en korrekt løsning. Samtidig lægger vi vægt på at give den rigtige pris, når vi afgiver tilbud.​

Kontakt os for at få et uforpligtigende tilbud

Hvis du har brug for ventilationsrensning eller anden vedligeholdelse af anlæg og aftrækskanaler, kan du kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 47 17 00 08, eller du kan skrive til os på bast@skorstensfejeren.dk.

​Vil du have et uforpligtende tilbud?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ventilationsrensning med efterfølgende desinfektion/ skimmelsanering af ventilationskanalerne:​

Rensning af industri Em-fang 's kanaler​

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​Hvem er vi

Aut. Skorstensfejermester Christian Bast

CVR. nr. 26197406

Kontakt os

Telefon: 47 17 00 08

E-mail: bast@skorstensfejeren.dk